Geen paniek! Lees onze relevante artikels en publicaties.

Daan De Vlieger wijst bedrijven op gevolgen van Brexit

 

Daan De Vlieger is Director van het douaneteam van Deloitte, met heel wat nationale en internationale ervaring als adviseur douane en accijnzen. Hij is licentiaat in de rechten en de criminologische wetenschappen (UGent) en auteur van het Douanezakboekje 2019.

Zijn visie, kennis en inzichten over de Brexit en de gevolgen ervan op de bedrijfswereld zijn nu gebundeld in een zesdelige videoreeks. De inleidende video kan u hiernaast al bekijken.

Bekijk hier de volledige reeks ->

Stappen de Britten uit het douanegebied van de EU?

Expert in de kijker

de-vlieger-daan-2
Daan De Vlieger
Director Global Trade Advisory, Deloitte Belastingconsulenten

Daan De Vlieger is licentiaat in de rechten en de criminologische wetenschappen (UGent). In het kader van zijn werkzaamheden bij het douaneteam van Deloitte Belastingconsulenten (Zaventem), waar hij Director is, deed Daan heel wat nationale en internationale ervaring op als adviseur douane en accijnzen. Daans professionele activiteiten omvatten onder meer beleidsvoorbereidend werk voor de Europese Commissie (DG Taxud) en ondersteuning van bedrijven bij de beheersing van hun douane- en accijnsoperaties. Hij heeft verschillende lesopdrachten en heeft heel wat publicaties op zijn naam staan, onder andere het Douanezakboekje met een uitgebreide praktische leidraad voor de Brexit.

Nieuws

Brexit kort samengevat

Bijna drie jaar na het referendum is er al veel inkt over de Brexit gevloeid. Voor wie zijn geheugen even wil opfrissen, zetten wij alle hoogtepunten nog even op een rij.

Meer antwoorden op uw vragen?