Bent u nog helemaal mee? Doe mee aan de quiz en win!

balls with question marksNa iets meer dan één jaar Di Rupo I ziet het fiscale landschap er helemaal anders uit. Vindt u uw weg nog doorheen dit doolhof van wetswijzigingen, circulaires en nieuwe maatregelen? Wij dagen u graag uit, vandaar deze “bent u nog helemaal mee”-quiz. De vragen lopen over de hele periode van de start van de regering Di Rupo tot aan de aangekondigde maatregelen  van de begroting 2013.
Lukt het niet helemaal? U kan alle antwoorden (en veel meer) terugvinden in het boek “De fiscale maatregelen van Di Rupo I: het volledige overzicht” van Tom Jansen en Ariel Gonzalez. Deze auteurs hebben als kabinetslid van staatssecretaris van fraudebestrijding John Crombez (Tom Jansen), en fiscaal specialist op het kabinet van de minister van Economie (Ariel Gonzalez) mee aan de wieg gestaan van vele van de nieuwe maatregelen. Dit boek verschijnt in twee delen. Het eerste deel is al uit en het tweede deel verschijnt binnenkort.

Neem deel aan de quiz en win de twee delen van "De fiscale maatregelen van Di Rupo I: het volledige overzicht". We geven drie keer twee exemplaren weg.

Het wedstrijdreglement kan u opvragen door een mail te sturen naar taxworld@wolterskluwer.be.

Gepubliceerd op 17-01-2013

  418