Ontdek alle aspecten van de verlaagde btw-tarieven in de bouwsector!

Gepubliceerd op 11-07-2019

De btw-tarieven die van toepassing zijn in de bouwsector vormen een bijzonder uitgebreide en complexe tak en wijzigen bovendien voortdurend.

Het toenemende aantal wettelijke en administratieve regelgevingen inzake btw, alsook de bijzonder uitgebreide Belgische en Europese rechtspraak, maken de opdracht van ondernemers en hun belastingadviseurs allesbehalve eenvoudig.

Tony Lamparelli bespreekt in het boek “De verlaagde btw-tarieven in de bouwsector” de algemene regels, én maakt de lezer ook wegwijs in de specifieke en talrijke btw-bepalingen voor de aankoop en de bouw van onroerende goederen.

Tony Lamparelli is Adviseur bij de FOD Financiën en Docent aan ICHEC-ESSF en aan HEAJ-Namur. Daarnaast geeft hij lezingen en is hij (co)auteur van talrijke wetenschappelijke uitgaven inzake btw. Hij maakt ook deel uit van het redactiecomité van de module TVA Expert op de fiscale databank monKEY.

Deze tweede editie van dit unieke boek is het enige werk in België dat op een duidelijke, praktische en gedetailleerde manier het geheel van de regels voor de bouwsector bij elkaar brengt. De gedetailleerde trefwoordenlijst maakt bovendien het opzoeken van het btw-tarief voor een specifiek werk in onroerende staat kinderspel.

De verlaagde btw-tarieven in de bouwsector

 

 

  303