Maak uw agenda vrij voor Taxville On Tour 2020

Gepubliceerd op 15-02-2020

Staan klantgerichtheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling hoog op uw prioriteitenlijst in 2020? Hebt u ambitieuze plannen met uw kantoor? En wil u méé zijn met de laatste ontwikkelingen in uw sector? Dan is Taxville On Tour een must! Taxville On Tour is de opvolger van Taxville, een evenement georganiseerd door Wolters Kluwer op maat van accountants en belastingconsulenten. U dus.

taxville-on-tour_logo_qu-pos_v4-01

Waarom ‘On Tour’?

Omdat Taxville eropuit trekt. Het event vindt plaats op drie verschillende datums en drie verschillende locaties in Vlaanderen.

  • 17 maart, Ghelamco Arena Gent
  • 24 maart, KAAI16 Hasselt
  • 26 maart, J&M Catering Venue Antwerpen

Elk evenement kent een gelijkaardig verloop en behandelt dezelfde topics. U kiest zelf welke datum en locatie u het best schikken.

Waarom moet ik gaan?

Omdat Taxville On Tour de strafste experts uit uw sector aan het woord laat. Zo komt u meer te weten over de nieuwe autofiscaliteit en de gewijzigde minimumvereisten van een financieel plan. U leert helder communiceren over cijfers én krijgt een voorsmaakje van de nieuwste tools.

Bovendien is Taxville On Tour gratis en krijgt u er de kans om op een gezellige en informele manier te netwerken met uw concullega's.

  89