Globalisering & digitalisering : Wie niet mee is, is gezien !

 Join the Finance Professionals Panel 2017 !

Vanuit de insteek van fiscalisten, CFO’s, accountants, bedrijfsjuristen, auditors & risk managers bespreken we in 2017 het onderwerp “Globalisering & Digitalisering : Wie niet mee is, is gezien !”

Tijdens vier bijeenkomsten in 2017 gebruiken we dit thema als kapstok en hangen hier vervolgens verschillende invalshoeken aan die te maken hebben met de expertise van de panelleden en de redactieleden van Wolters Kluwer. Kunnen aan bod komen:

  • de rol van finance en de bedrijfcultuur mbt globalisering & digitalisering
  • disruptie in bedrijfsprocessen, business models, marktevenwichten, betalingsvormen (FinTech & Blockchains) en cyber risks
  • internationale fiscaliteit, transfer pricing, BEPS

In 2016 was het thema voor de bijeenkomsten van het panel : “Hoe betrouwbaar is uw financieel departement”. We bespraken fiscale risico’s in het geheel van risk management, alsook de fiscale impact van alle (veel) bedrijfsrisico’s. Moraliteit vormde de laatste invalshoek in dit thema. Hoe krijgen we fiscaliteit op de radar van diegenen die de verantwoordelijkheid hiervoor dragen in een bedrijfscontext ? Het antwoord is… via onze BeSure app. Deze app vormt de brug met het nieuwe thema voor 2017 en zal in primeur worden getoond aan de panelleden.

De bijeenkomsten zijn gratis, vrijblijvend, in de kantoren van Wolters Kluwer in Mechelen, van 12 tot 14u incl. lunch. Het panel bestond in 2016 uit een tiental leden die genoten van een zeer informele sfeer en een hoogstaand gesprek vanuit verschillende invalshoeken en vanuit de praktijk van de bedrijfsomgeving.

Wenst u deel te nemen in 2017, laat dan een comment achter met uw contactgegevens of mail naar taxworld@wolterskluwer.com en ik neem spoedig met u contact op. De eerste bijeenkomst, vindt plaats in april (datum nog te bevestigen).

Marianne Saman, Marketing Manager at Wolters Kluwer Belgium

Gepubliceerd op 08-03-2017

  912