Boekhouderstotaal.be neemt kaap van duizend geregistreerde kantoren

Boekhouderstotaal.be is het portaal voor kmo’s en zelfstandigen met alle(s over) boekhoudkundige en fiscale experts. Het portaal heeft een vliegende start genomen. Midden april, goed een jaar na de lancering van de site, is het duizendste boekhoudkantoor geregistreerd.

Duizend kantoren - waaronder boekhouders, accountants als bedrijfsrevisoren - is absoluut een respectabel aantal. “Grof geschat zal ongeveer één op de drie Nederlandstalige kantoren te vinden zijn op Boekhouderstotaal.be”, aldus initiatiefneemster Ann Vanbergen van Checked & Balanced. In dat tempo zal het dus niet lang duren eer Boekhouderstotaal.be de sector in Vlaanderen integraal covert. Afhankelijk van de bron telt België tussen de 5.500 en 7.700 kantoren, waarvan ongeveer 55 procent Nederlandstalig is.

“Sneller en efficiënter dan koperen naamplaat”

Dit snelle succes komt niet uit de lucht vallen. “De site heeft een uiterst handige zoekfunctie om een boekhouder te selecteren op naam, plaats of specialisatie. Alle kantoren die lid zijn van het IAB, BIBF of IBR kunnen zich registreren op het portaal, gratis of tegen betaling voor extra zichtbaarheid. Online zichtbaarheid is vandaag een absolute must. Met Boekhouderstotaal.be bieden we een uiterst snelle, eenvoudige en efficiënte oplossing”, aldus Vanbergen.

Boekhouderstotaal.be biedt alle gebruikers bovendien een uitgebreid luik met interessante weetjes over cijferberoepers en nieuws uit de sector.

Gepubliceerd op 25-04-2017

  1077