Bezoek Wolters Kluwer op Forum for the Future

Gepubliceerd op 08-11-2017

Met naakte cijfers maakt u geen indruk meer op uw klant. Ingeklede cijfers: dat is wat anders! Uw klant wil van u weten waar hij aan toe is met zijn zaak. Hij wil met u bespreken wat zijn cijfers zeggen over opportuniteiten, en waar mogelijk gevaren loeren. Het lijkt erop dat uw klant u promoveert tot zijn persoonlijke adviseur. Bent u klaar voor deze nieuwe samenwerking?

DE CLIENT SHIFT: WAT IS DAT?

Financiën worden met de dag complexer en internationaler. Voor bedrijfsleiders is het niet altijd evident daarin hun weg te vinden. Gelukkig bent u er nog. Uw klant rekent op u om met hem mee te denken, zodat hij slimme financiële beslissingen kan nemen.

ANDERS SAMENWERKEN MET UW KLANT

Uw klant wil u ‘sparen’ voor het betere advieswerk. Als tegenprestatie wil hij gerust zelf een aantal eenvoudige financiële verrichtingen uitvoeren. Onze tools, zoals monKEY.be en Basecone, maken de samenwerking met uw klant eenvoudiger en efficiënter.

WOLTERS KLUWER op FORUM FOR THE FUTURE

Bezoek ons op Forum for the Future en ontdek er de nieuwste lichting tools, software en opleidingen voor een klantgerichte aanpak. Wenst u meer uitleg over de toekomst van uw vak? Kom gezellig met ons bijkletsen bij een kopje koffie. Onze cartoonist doet er nog een flinke scheut humor bij.

CARTOONIST ERWIN VANMOL LIVE AAN HET WERK OP ONZE STAND

  1133