Vier nieuwe junior vennoten versterken management van Baker Tilly Belgium

Gepubliceerd op 11-10-2018

Baker Tilly Belgium is in volle expansie en zijn multidisciplinaire teams focussen optimaal op de steeds complexere noden van de klanten. Recent werden daartoe vier nieuwe junior vennoten benoemd. Ze hebben zich al een tijd bewezen bij Baker Tilly dat sinds 1988 gespecialiseerd is in accountancy, auditing, corporate consulting (fiscaal & juridisch) en corporate finance.

Het gaat om Liesbeth Gordts (legal partner), Tom De Brabanter (partner/expert in waarderingen), Olivier Willems (M&A partner) en Michel Beyaert (tax partner). Zij behoren nu tot een groep van 18 junior vennoten en versterken het management van de 13 senior vennoten.

Liesbeth Gordts, juriste en master in het notariaat, is sinds 2003 actief in de juridische afdeling van Baker Tilly. Ze is voornamelijk gespecialiseerd in vennootschapsrecht, waaronder het herstructureren van bedrijven, de begeleiding van technologie spin-offs, Fusies en Overnames, Private Equity en verbintenissenrecht. Tom De Brabanter, master in de Handelswetenschappen, maakt sinds 2015 deel uit van het multidisciplinair Corporate Finance team van Baker Tilly en is gespecialiseerd in de waardebepaling van vennootschappen, een expertise die hij ontwikkelde in de auditafdeling van Baker Tilly. Hij nam deel aan de Masterclass ‘Conflictonderhandelaar voor professionelen’. Olivier Willems vervoegde begin 2017 het corporate finance team van Baker Tilly en is gespecialiseerd in het begeleiden van kmo’s bij fusies, overnames en het ophalen van kapitaal. Olivier behandelt de internationale dossiers en de begeleiding van kopers. Hij is Master Financieel Management en Master in de Handelswetenschappen. De perfect tweetalige Michel Beyaert, jurist met een master in fiscaal recht, is sinds 2018 werkzaam bij Baker Tilly en gespecialiseerd in advies en assistentie aan ondernemingen op het gebied van vennootschapsbelasting. Hij heeft 30 jaar ervaring in herstructureringen van vennootschappen (fusie, splitsing, liquidatie, enz.), tax compliance, fiscale controles en het bekomen van voorafgaande beslissingen bij de fiscale administratie.  Hij is lid van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Baker Tilly Belgium is een groep van vennootschappen die sinds 1988 gespecialiseerd is in accountancy, auditing, corporate consulting (fiscaal & juridisch) en corporate finance (met o.a. begeleiding in alle stadia van de verkoop of overname van een eigen/andere onderneming). Met zijn multidisciplinaire teams biedt de groep proactief maatwerk maar ook geïntegreerde diensten en oplossingen voor steeds complexer wordende processen met belangrijke financiële consequenties voor kmo's. De groep telt een 140-tal medewerkers waaronder 13 vennoten, met vestigingen te Aalst, Gent (Melle), Brussel, Zele en Luik. Baker Tilly Belgium is ook Trends Gazelle 2018 omdat het met zijn 5 vestigingen, en als enige in zijn categorie, tot de 75 snelste groeiers behoort onder de middelgrote bedrijven in Oost-Vlaanderen. De geconsolideerde omzet bedroeg in 2017 zowat 15 miljoen euro.

vlnr-tom-de-brabanter-michel-beyaert-liesbeth-gordts-en-olivier-willems
Vlnr. Tom De Brabanter, Michel Beyaert, Liesbeth Gordts en Olivier Willems.jpg
  821