Tiberghien opent nieuw kantoor te Gent

Advocatenkantoor Tiberghien, met meer dan 80 advocaten de grootste fiscale praktijk in België, opent een vestiging te Gent. Het kantoor, gelegen nabij station Gent Sint Pieters,  wordt de uitvalsbasis voor een regionaal team dat de kennis, de jarenlange ervaring en het (inter)nationale netwerk van Tiberghien zal vertalen en ten dienste stellen van lokale cliënten: ondernemers, particulieren en de publieke sector.

De opening van de vestiging te Gent sluit aan bij de toekomstvisie van Tiberghien. “Ons kantoor is, met respect voor haar focus en haar DNA, volop in beweging op heel wat vlakken” zegt Koen Van Duyse, Partner en lid van de Raad Van Bestuur van Tiberghien. “In een snel veranderende economische en maatschappelijke context willen wij maximaal inzetten op onze rol als vertrouwenspersoon die dicht bij de cliënt staat en hem/haar begeleidt bij belangrijke beslissingen die hij/zij moet nemen als ondernemer, bedrijfsleider, werknemer of vermogend particulier.”

Het unieke van Tiberghien is al meer dan 78 jaar een geïntegreerde, multidisciplinaire, grensoverschrijdende 360°-aanpak van alle aspecten van de fiscaliteit in een nationale en internationale context. De omvang, het specialisatieniveau en de ervaring van het team laten toe dat alle domeinen van de fiscaliteit op het hoogste niveau worden behandeld.

Tiberghien adviseert, onderhandelt, bemiddelt en procedeert op het vlak van fiscaliteit en alle aspecten van het nauw aansluitende relatievermogensrecht en erfrecht. Door de geprivilegieerde samenwerking met de economische dienstverlener T/A economics worden de fiscaal-juridische inzichten onderbouwd met economische analyses.

Gepubliceerd op 09-05-2017

  1046