Pieter Van Den Berghe nieuwe fiscale vennoot bij Monard Law

Gepubliceerd op 22-08-2019

Met de komst van Pieter Van Den Berghe als fiscale vennoot, zet Monard Law verder in op de verdere uitbouw van haar fiscaal team.

Pieter Van Den Berghe focust op de vennootschapsbelasting. Op basis van een scherpe fiscale analyse helpt hij bedrijven en ondernemers om de juiste keuzes te maken. Met zijn resultaatgerichte aanpak en zijn unieke expertise inzake de innovatieaftrek heeft hij een stevige reputatie opgebouwd. Hij begon zijn fiscale beroepsloopbaan in 1999 bij het advocatenkantoor Linklaters en werkte vervolgens bij PwC en EY.

Zijn komst is een perfecte aanvulling voor de praktijk van de andere fiscale vennoten, Christiaan Barbier, Hilde Van Den Keybus en Frédéric Lettany, die een bijzondere expertise hebben opgebouwd inzake fiscale procedures, fiscaal strafrecht en familiale vermogensplanning.

Pieter Van Den Berghe gaat ook nauw samenwerken met de M&A en corporate praktijk van Monard Law.

Pieter Van Den Berghe: “Ik geloof in de no-nonsense aanpak van Monard Law. De complexiteit op fiscaal vlak is de laatste jaren enorm toegenomen. Bedrijven, ondernemers en cijferberoepers zoeken een betrouwbare partner die slimme oplossingen uitwerkt om de fiscale risico’s te beheersen en toe te lichten.“

Karen Braeckmans, CEO Monard Law: “Wij zijn zeer blij met de komst van Pieter Van Den Berghe. Monard Law groeit met een gezonde mix van intern talent en externe teams en dit binnen de verschillende specialisaties. Wij geloven dat een vraag van een klant niet stopt aan de grenzen van één juridische expertise maar wel dat de klanten vooral gebaat zijn met een oplossing waarbij alle juridische aspecten op een geïntegreerde manier overwogen werden.”

  1039