Kristof van Doorne aangesteld als Director Business Process Solutions bij Grant Thornton België

Gepubliceerd op 10-10-2019

Bedrijfsadviseur Grant Thornton heeft Kristof van Doorne aangesteld als Director Business Process Solutions. In die hoedanigheid zal hij ‘CFO as a service’ lanceren dat een tailor made antwoord biedt op de vraag naar de steeds ruimere financiële ondersteuning die een KMO vandaag nodig heeft.

Kristof van Doorne (°1973) die houder is van verschillende Masters inzake Business Economics en International Accounting en Auditing, bouwde ervaring op als financieel verantwoordelijke in diverse functies en divisies in binnen- en buitenland bij multinationals zoals BPost, UPS en Facilicom.

Zijn wens om terug dichter bij het ondernemen te staan en zaken te accelereren en te stimuleren zowel binnen het commerciële, het strategische of het controlerende, deed hem besluiten over te stappen naar Grant Thornton die haar klanten multidisciplinair bijstaat in hun expansieambities.

“Onze eerste zorg is om de specifieke commerciële vragen en noden van onze klanten te begrijpen. Door Kristof met zijn specifieke expertise aan te werven kunnen we onze klanten een voorsprong geven op hun concurrenten. Zo zal  Kristof onze klanten-ondernemers onder meer bijstaan in hun dagelijkse financiële bedrijfsvoering. Hij kan hierbij rekenen op de expertise van meer dan 170 experts in diverse domeinen (fiscaliteit, accounting, risk management,…) en kan ook, indien nodig, terugvallen op ons internationaal netwerk”, aldus Koert Verbruggen, CEO Grant Thornton.

Kristof Van Doorne licht toe: “Mijn ambities matchen met die van Grant Thornton. Samen willen wij de full-service zakenpartner van de klant zijn. Met “CFO as a service” willen we de hechte metgezel zijn van de bedrijfsleider om de ambities van zijn organisatie te bekrachtigen en visie om te zetten in waarde. Het is een manier van werken om snel tot oplossingen te komen waarbij ervaren professionals het team van onze klant zullen versterken, niet alleen om taken uit te voeren maar ook om innovatieve oplossingen te bieden en aanbevelingen te doen. Daarbovenop, met een gezonde interesse voor de transities die ondernemingen naar een circulaire economie moeten loodsen, teken ik graag mee aan de talloze change processen als entrepreneur. Het feit dat Grant Thornton België net een energiezuinig kantoor opende in Gent is alvast meegenomen.”

Kristof, woonachtig te Asse, spreekt meerdere talen. Hij is gehuwd, heeft 2 kinderen en brengt naast zijn familie zijn vrije tijd door met mountainbiking, running en volunteering.

Meer info via www.linkedin.com/in/kristof-van-doorne-50a71010

  1051