HLB Belgium verwelkomt Wladimir Vanderbauwede als nieuwe equity vennoot

HLB Belgium, uw vertrouwde partner voor financiële, administratieve, fiscale en juridische bijstand verwelkomt Wladimir VANDERBAUWEDE als nieuwe equity vennoot.

Wladimir is accountant en belastingconsulent (IAB) en kantoorverantwoordelijke vennoot voor het agentschap te Kortrijk. Tevens is hij service line leader van de afdeling Accounting & Reporting binnen onze vijf vestigingen.

Na zijn studies begon hij in 2005 zijn carrière bij HLB. In 2010 behaalde hij de titel van accountant en belastingconsulent.

Naast zijn inzet voor onze groep zet hij zich op nationaal vlak in voor het economisch beroep. Zo is hij actief in diverse commissies binnen het Instituut van accountants en de belastingconsulenten en is hij bestuurder van de beroepsvereniging BAB Kortrijk en de interprofessionele vereniging  IVAAN vzw.

Professioneel kan hij  op meer dan tien jaar ervaring rekenen bij het adviseren op boekhoudkundig en fiscaal vlak van kmo's, eenmanszaken en vrije beroepen. De laatste jaren heeft hij een bijzondere expertise verworven op het vlak van begeleiding en advisering van middel(grote) familiale ondernemingen. Daarnaast is hij ook actief bij het opzetten en begeleiden van structuurwijzigingen binnen (internationale) groepen.  De vier overige equity vennoten zijn dan ook verheugd dat Wladimir deze uitdaging aangenomen heeft.

Het ganse HLB team feliciteert hem van harte met deze stap in zijn carrière en wenst hem veel succes.

Gepubliceerd op 09-02-2017

  1184