Grant Thornton benoemt nieuwe auditpartner

Gepubliceerd op 16-08-2018

Grant Thornton, de bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, benoemt met ingang van 1 juli een nieuwe auditpartner, Stefaan De Coninck. Stefaan vervoegt een team van 11 partners binnen de auditafdeling, en brengt het totaal aantal partners bij Grant Thornton op 24.

Stefaan De Coninck (°1981), bedrijfsrevisor, wordt vennoot binnen de afdeling Audit & Assurance. Met zijn jarenlange expertise, zowel in internationale auditopdrachten als bij middelgrote Belgische ondernemingen, zal hij meebouwen aan de verdere expansie van de Audit & Assurance afdeling.

Grant Thornton heeft duidelijke groeiambities en ziet de aanstelling van jonge nieuwe vennoten als een essentiële factor voor continuïteit en groei. Paul De Weerdt, managing partner, formuleert het als volgt: “We zijn ervan overtuigd dat verdere verjonging bijdraagt tot nieuwe inzichten en een andere focus, een absolute voorwaarde om dynamisch in te spelen op het wijzigend verwachtingspatroon van de markt ten opzichte van ons beroep.”

Hij benadrukt daarbij eveneens het engagement van Grant Thornton naar medewerkers en carrièreontwikkeling toe: “Door deze bewuste keuze om onze collega’s de opportuniteit te bieden intern door te groeien, benadrukken we ons engagement naar onze mensen toe. Als organisatie willen we voortdurend kansen bieden aan talentvolle medewerkers om hun groeipotentieel te realiseren. We zijn dan ook zeer blij dat we Stefaan kunnen feliciteren en wensen hem alle succes toe met de uitdaging die hem te wachten staat.”

 

  950