Schrijf u in voor een speeddate met een expert naar keuze

Komt u naar het Forum For the Future op 22 november in Brussels Expo? En zit u met een prangende vraag omtrent fiscaliteit, de btw-aangifte, de vennootschaps- of de personenbelasting? Schrijf u dan zeker in voor een speeddate met één van onze 6 experts. 10 minuten lang mag u bij hem of haar op de koffie en alles vragen wat u wil ...

roel-van-hemelen
Roel Van Hemelen

Vennootschapsbelasting

Lien Van der Vurst
Lien Van der Vurst

Vennootschapsbelasting, BTW

 Gladys Christiaensen
Gladys Christiaensen

BTW

jef-wellens
Jef Wellens

Personenbelasting

maurice-de-mey
Maurice De Mey

Personenbelasting

koen-janssens
Koen Janssens

Fiscaliteit

Zo werkt het

Maak hieronder uw keuze. Duid aan met welke expert u op speeddate wil en welk tijdslot voor u past. Vergeet zeker ook niet uw vraag of vragen te vermelden. Zo kan uw expert zich optimaal voorbereiden, en profiteert u maximaal van de beschikbare tijd (10 minuten).

 

Let op, elke bezoeker mag zich slechts bij één expert aanmelden. Houd ook rekening met de aangegeven tijden. Het is niet mogelijk van tijdslot te wisselen.

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.