Vind je cijfers analyseren de absolute top?

Dan moet je op juistecijfertjes.be zijn. Je vindt op deze site knappe studietools die je helpen om de rode draad in je fiscale en boekhoudkundige cijfertjes te zien. Want daar gaat het tenslotte om: het licht zien in je cijfertjes, zien wat ze écht betekenen. Naast studieboeken en –pakketten, hebben we ook monKEY, een super online expertisecentrum voor al je opzoekwerk. Zo sta je als student sterk op alle domeinen: van studeren tot zelf werken en proeven maken. Check snel wat je nodig hebt.

 

Handboeken voor studenten

Juiste cijfertjes in de praktijk

Wil jij weten hoe je de theorie vertaalt naar de praktijk? Dan krijg je zeker een kick van deze handboeken met hun heel praktische kijk op de juiste cijfertjes.

 

 

monKEY for students

Juiste cijfertjes in context

170901-img-monkeypc_nl-klncijf_umbraco_950x635

Bestelformulier

Uw gegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Na je bestelling ontvang je via post de nodige gegevens om te betalen via overschrijving.

Afhankelijk van de door jou gekozen bestelling:

  • Ontvang je spoedig via e-mail een persoonlijke login voor monKEY for Students en de nodige instructies.
  • Ontvang je de bestelde boeken zo snel mogelijk

Het studie-aanbod van Wolters Kluwer mag enkel worden aangekocht door studenten ingeschreven aan een hogeschool of universiteit voor het lopende academiejaar en in het bezit van een geldige studentenkaart 2019-2020. Wolters Kluwer Belgium nv behoudt zich ten allen tijde het recht om de toegang tot monKEY for students af te sluiten indien:

  1. de klant geen of niet langer student is
  2. de klant zijn persoonlijke login voor monKEY for students deelt met of doorgeeft aan derden
  3. de klant in strijd handelt met de gebruikersvoorwaarden van monKEY for students en/of de voorwaarden eigen aan deze actie en bestelling.

 

Deze bestelling is onderworpen aan de algemene voorwaarden en de licentievoorwaarden van Wolters Kluwer Belgium nv, die kunnen geraadpleegd worden op www.wolterskluwer.be of kunnen opgevraagd worden bij Wolters Kluwer Belgium nv en waarvan de ondergetekende erkent kennis genomen te hebben en ze te aanvaarden. Wolters Kluwer Belgium nv respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen om u op de hoogte te houden van onze uitgaven en activiteiten. Checkt u graag wat er over u in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw adres schrappen? Neem dan contact op met Wolters Kluwer, Motstraat 30, 2800 Mechelen.