Vind je cijfers analyseren de absolute top?

Dan moet je op juistecijfertjes.be zijn. Je vindt op deze site knappe studietools die je helpen om de rode draad in je fiscale en boekhoudkundige cijfertjes te zien. Want daar gaat het tenslotte om: het licht zien in je cijfertjes, zien wat ze écht betekenen. Check snel wat je nodig hebt.

 

bpbelwvbdo18021-1

Aangiftegids vennootschapsbelasting + monKEY for students

Wil je je verder verdiepen in de vennootschapsbelasting en een echte expert worden? Dit pakket zet je op weg met voorbeelden en verwijzingen naar de wetgeving, circulaires en rechtspraak. Ook inbegrepen in je pakket: toegang tot monKEY for students, het online expertisecentrum voor boekhouding en fiscaliteit.

En bovendien ook al het nuttige cijfermateriaal dat je nodig hebt in de vorm van een handig zakboekje. Met dit pakket heeft de aangifte voor jou geen geheimen meer.

monKEY for students

Juiste cijfertjes in context

170901-img-monkeypc_nl-klncijf_umbraco_950x635

Bestelformulier

velden met een * zijn verplicht  

Na je bestelling ontvang je via post de nodige gegevens om te betalen via overschrijving.

Facturatie en levering enkel aan privé adressen. Toegang tot monKEY.be for Students vanaf moment van inschrijving tot 31/08/2019. Dit studentenaanbod geldt enkel voor gebruik door één persoon in het kader van zijn of haar studie.

 

Deze bestelling is onderworpen aan de algemene voorwaarden en de licentievoorwaarden van Wolters Kluwer Belgium nv, die kunnen geraadpleegd worden op www.wolterskluwer.be of kunnen opgevraagd worden bij Wolters Kluwer Belgium nv en waarvan de ondergetekende erkent kennis genomen te hebben en ze te aanvaarden. Wolters Kluwer Belgium nv respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen om u op de hoogte te houden van onze uitgaven en activiteiten. Checkt u graag wat er over u in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw adres schrappen? Neem dan contact op met Wolters Kluwer, Motstraat 30, 2800 Mechelen.